Veprat dhe autorët shqiptarë në japonisht falë përkushtimit të albanologut japonez Ichiro Iura

më 12/10/2018 21:35

Maryse Conde merr çmimin zëvendësues të Nobelit në Letërsi

më 12/10/2018 20:45

Ka ndërruar jetë shkrimtari Fatos Arapi

më 11/10/2018 12:17

U hap panairi më i madh i librit në botë

Gjermani më 09/10/2018 17:00

Analizë dhe infografik: Nuk i merituam librat falas

Shkup më 09/10/2018 15:50

10 vjet në përdorim, kryeministri Zaev nuk është i informuar se shqiptarët fyhen në librat shkollor (VIDEO)

Shkup më 09/10/2018 15:05

Letërsia shqipe në Bibliotekën Universitare në Paris

Shkrimtarja shqiptaro-zvicerane Besa Myftiu dhe shkrimtari shqiptar Ylljet Aliçka
më 29/09/2018 22:10

Janë korrigjuar librat e matematikës nga klasa e parë deri të nëntën

Shkup më 20/09/2018 12:04

“Malli për tokën” – spektër brengash dhe turbullirë ndjenjash

Mr. Bekim Ramadani
më 17/09/2018 12:11

Shkup, u promovua libri “Problemi shqiptar në RP(S) të Maqedonisë 1944-1974” (FOTO)

Shkup më 15/09/2018 16:44