Ish-kryeministri Gruevski, komenton 6 hetimet e reja të PSP-së

Nikolla Gruevski
Shkup më 11/10/2018 10:20

Këto janë gjashtë rastet e reja që i hapi Prokuroria Speciale Publike

Prokuroria Speciale
Shkup më 10/10/2018 21:58

PSP hapi hetim me emrin “Propaganda”, dyshohen themeluesi i “Kurir” Aco Misajlloski dhe drejtori RTVM-së, Marjan Cvetkovski

Prokuroria Speciale Publike (PSP)
Shkup më 10/10/2018 20:45