Shpallen nominimet për çmimet Golden Globe

Golden Globe
më 12/12/2017 10:33

Kosova triumfoi në Tallinn, me “Martesa”-n e Blerta Zeqirit mori dy çmime (FOTO)

Martesa
më 02/12/2017 22:19

Hasa dhe Mazzotta në turne botëror për projektin “New moon” (VIDEO)

Hasa- Mazzotta
më 13/11/2017 11:33

MTV EMA 2017, një ëndërr shqiptare që u bë realitet (VIDEO)

Meta, Ora, Lipa dhe Xeni
më 13/11/2017 9:06

SHKA “Duflla” kthehet nga Oda Dibrane me dy çmime (FOTO)

Oda Dibrane 2017
Shkup më 12/11/2017 15:25

Shqipëria dhe Kosova me marrëveshje për qendra të përbashkëta kulturore

Kulture
Shqipëri më 07/11/2017 15:09

Filma dokumentarë ndërkombëtarë në përzgjedhjen e “Dokufestit” në Kinematografinë e Maqedonisë

"DokuFest"
Shkup më 03/11/2017 13:27

Shtëpia Botuese “Shkupi” sot sjellë debatin kulturor

Libra
Shkup më 03/11/2017 8:40

Drama norvegjeze. Rikthehet regjisori boshnjak me origjinë shqiptare

vlcsnap-1008788
më 28/10/2017 20:40

“Natë misterioze” me regjisor Ben Apollonin sonte premierë në teatrin e Durrësit

Ben Apolloni
më 24/10/2017 10:46