Ministri Ademi: Jemi duke e lehtësuar bashkëpunimin kulturor me RP të Kinës dhe vendet e EQL

Shkup më 25/09/2018 13:35

“Kasapi” në regji të Qazmedin Nuredinit, nesër premierë në Kumanovë (VIDEO)

Shkup më 21/09/2018 14:16

Ndërroi jetë rapsodi Hashim Shala

Hashim Shala
më 19/09/2018 16:57

“Mbrëmja e poezisë turke Jahja Kemal Bejatli” mbrëmë u mbajt në Çarshi të Vjetër

Shkup më 19/09/2018 11:39

Monografi për krijimtarinë e piktorit Adem Kastrati

Shkup më 19/09/2018 9:17

Che Guevara kishte vizituar Shqipërinë – pse u mbajt e fshehtë vizita?

Ernesto (Che) Guevara
më 16/09/2018 22:07

Përveç trojeve, figura e Skënderbeut unifikoi edhe artistët shqiptarë (FOTO)

Shkup më 15/09/2018 21:42

Shkup, u promovua libri “Problemi shqiptar në RP(S) të Maqedonisë 1944-1974” (FOTO)

Shkup më 15/09/2018 16:44

Prej 5 deri 11 tetor në Dibër mbahet festivali “Teatri Shqiptar në Maqedoni”

Dibër më 14/09/2018 12:10