Koreja e Jugut vazhdon bisedimet me Veriun me “sy hapur”

Korea e Veriut dhe e Jugut
më 18/01/2018 8:46

Japoni, alarm i gabuar për lançimin e raketës nga Koreja e Veriut

më 16/01/2018 17:19

Më 15 janar, takimi i dytë i delegacioneve të dy Koreve

Pamje gjatë takimit të parë pas dy vitesh në mes të delegacioneve të Koresë Veriore dhe asaj Jugore.
më 13/01/2018 19:00

Jo vetëm kërcënime bërthamore, Koreja e Veriut, gati një “ushtri” vajzash

më 12/01/2018 22:50

Rusia dhe Kina e përshëndetën fillimin e dialogut mes dy Koreve

Pamje nga takimi i delegacioneve të dy Koreve
më 09/01/2018 18:30

Dy Koretë do të vendosin linjë të “nxehtë” ushtarake të ndërsjelltë

Korea e Veriut dhe e Jugut
Botë më 09/01/2018 18:00

Lojërat e Dimrit, K.Veriut ofron “degën e ullirit”

më 09/01/2018 16:30

BE-ja i zgjeroi sanksionet për Korenë Veriore

Bashkimi Evropian
Botë më 09/01/2018 11:09

“Bërthamori” Kim nuk feston ditëlindjen

më 08/01/2018 22:16

Trump i gatshëm për bisedë telefonike me liderin Koresë së Veriut

më 07/01/2018 11:04