Athina zyrtare: Zgjidhja më e mirë për emrin është që të zgjedhet njëri nga propozimet e Nimicit

Athinë më 21/05/2018 14:26

Zaev: Për përkthimin e emrit të ri të mundshëm në gjuhën shqipe do të konsultohemi me ekspertët

Shkup më 21/05/2018 13:53

Dimitrov: Menjëherë do të jepja dorëheqje nëse ajo ndihmon në negociatat me Greqinë

Shkup më 21/05/2018 12:23

Negociata të reja për emrin e Maqedonisë në Nju Jork

Shkupi. Foto: Portalb/Fatbardha Curri
Shkup më 20/05/2018 23:09

Sqarohet Bujar Osmani për skandalin me fjalën “Ilinditëse”, në propozimin e emrit të Maqedonisë

Shkup më 20/05/2018 22:40

Të pakënaqur nga “Republika Ilinditase e Maqedonisë”, grekët rikthejnë në tryezë “Gorna Makedonija” dhe “Nova Makedonija”

Shkup më 20/05/2018 15:00

Shekerinska për “Republika Ilinditase e Maqedonisë”: ose do të merremi vesh për gjithçka, ose për asgjë

Shkup më 20/05/2018 14:42

Greqia në mënyrë indirekte e hodhi poshtë propozimin “Maqedonia Ilinditase”

Athinë më 19/05/2018 22:43

Mickoski: VMRO-DPMNE nuk pranon ndryshime kushtetuese (VIDEO)

Hristijan Mickoski
Shkup më 19/05/2018 17:43

Opozita greke kundër propozimit të emrit “Rapublika e Maqedonisë së Ilindenit”

Shkup më 19/05/2018 15:59