Për shkak të rrëshqitjes së dheut në ndërprerje qarkullimi përmes qarkores Manastir, riorientohet përmes qytetit

nderprerje komunikacioni
më 24/03/2017 18:54

KRSKRR: Vitin e kaluar në Maqedoni 35 këmbësorë e kanë humbur jetën

Këmbësor
Shkup më 24/03/2017 12:02

Fushatë e re për ndërgjegjësim më të madh dhe siguri në komunikacion

Ndërpritet komunikacioni
më 23/03/2017 22:12

Maqedoni, sipas ligjit edhe sot duhet t’i mbani në veturë këto pajisje

Shkupi
Shkup më 15/03/2017 9:38

Regjim i përkohshëm komunikacioni në bulevardin “Boris Trajkovski”

Bulevardi “Boris Trajkovski”
Shkup më 04/03/2017 15:01

Banorët: Komuna po pret zgjedhjet për të premtuar kërkesat e banorëve

Rruga Çair
Shkup më 28/02/2017 12:57

Gjendja e rrugëve në Maqedoni, në Strazhë dukshmëri e dobët

Sërish mjegull
Shkup më 25/02/2017 12:42

LAMM: Në Mavrovë reshje të dobëta të borës, vende-vende dukshmëri e ulur për shkak të mjegullës

Komunikacion
më 20/02/2017 8:56

Evzoni edhe më tej i mbyllur

Evzoni
Shkup më 17/02/2017 9:27

Vendkalimi kufitar Evzoni edhe më tej i mbyllur

Evzoni
Shkup më 16/02/2017 10:38