Sasha Bogdanoviq do të jetë kandidat i LSDM-së për kryetar të Komunës Qendër

Sasha Bogdanovic
Shkup më 13/09/2017 21:11

LSDM afër përzgjedhjes së kandidatit për Komunën Qendër

Sasha Bogdanoviq
Shkup më 13/09/2017 11:49

Komuna Qendër, Zhernovski largohet nga kandidimi dhe do të mbështesë LSDM-në

Andrej Zhernovski
Shkup më 13/09/2017 11:38

Andrej Zhernovski do të jetë kandidat i pavarur për kryetar të Komunës Qendër

Andrej Zhernovski
Shkup më 02/09/2017 21:59

Dënim për tri kafene të Qendrës për shkak të zhurmës së tepruar

Lagje në Qendër të Shkupit
Shkup më 30/08/2017 12:16

Ministrja Treneska Deskovska u takua me kryetarin e komunës Qendër

133817648
më 16/08/2017 14:21

Një pjesë e shfrytëzuesve të Qendrës nesër pa ujë

Uje i ftohte
Shkup më 29/07/2017 14:59

Hapësira para QT Bunjakovec nuk është rregulluar si zonë urbane

Përveç trotuarit të ri dhe shtyllave (të cilat i vendosi qyteti i Shkupit) asgjë nuk është bërë për të rregulluar sipërfaqet e gjelbra para vet qendrës tregtare. Foto: Vërtetmatësi
më 11/07/2017 9:29

Ilijovski: Janë të nevojshëm hapa të mëdhenj dhe sistematik për reformimin e VMRO-DPMNE-së

ilija-ilijovski
Shkup më 27/06/2017 11:34

Rasti “Shuplakat” seanca anulohet për më 28 qershor

Nikolla Gruevski
më 03/05/2017 11:30