Dëmi rreth 1 milion euro, padi penale për ish kryetarin e Karposhit, Jakimovski, së bashku me 4 bashkëpunëtorë

Shkup më 08/08/2018 15:48

Gjarpërinj të uritur, të parrezikshëm bredhin rrugëve të Qendrës dhe Karposhit

Shkup më 28/04/2018 13:15

Raporti i Revizionit për Karposhin, objekti i komunës është ndërtim i egër

Komuna e Karposhit
Shkup më 16/04/2018 13:52

Në Karposh filloi ndërtimi i palestrave të hapura

Shkup më 23/03/2018 20:35

Jakimovski: Një i punësuar i ka ndërruar bravat e dy hapësirave në Komunën e Karposhit

më 19/10/2017 12:02

Banorët e Shkupit akoma presin vazhdimin e bulevardit “Kristijan Todorovski – Karposh“

Gjendja e bulevardit në fund të gushtit. Foto: Ueb-portali i Qytetit të Shkupit
më 14/09/2017 8:57

Çerdhet e fëmijëve në Karposh nuk do të punojnë me dy ndërrime

Shkup më 31/08/2017 10:45

Askush nuk kërkon nga Joakimovski të pranojë 5.000 refugjatë

Stefço Jakimovski
më 25/08/2017 14:17

Jakimovski: Refugjatët e Sirisë t’i marrin SHBA-ja dhe Rusia, jo Maqedonia

Stevço Jakimovski dhe anëtarët e GROM-it
më 23/08/2017 13:39