Pastërtia në Tetovë: koshat e stërmbushur janë jofunksional dhe duhet të zëvendësohen (FOTO)

Foto nga koshat e plehrave në Tetovë, data e fotografimit: 15.10.2018
Tetovë më 18/10/2018 13:51

Objekti i Arkivit të Tetovës modernizohet me teneqe, reagojnë qytetarët, Komuna i ka duart e lidhura (FOTO)

Arkivi, Tetovë
Tetovë më 05/10/2018 16:26

Tetovë, asnjë kompani s’dëshiron ta pastrojë “deponinë” në lumin “Shkumbin” (FOTO)

Lumi Shkumbin
Tetovë më 04/10/2018 13:04

Tetovë, Ministria e Ambientit Jetësor e mban peng rregullimin dhe pastrimin e shtratit të lumit Shkumbin

Tetovë më 02/10/2018 11:57

Tetovë, UNDP do të angazhojë 15 asistentë personal për nxënësit me nevoja të veçanta (VIDEO)

Tetovë më 28/09/2018 15:17

Koshat e plehrave nuk pastrohen në kohë, NPK Tetova fajëson qytetarët që hedhin materiale ndërtimore

Tetovë më 26/09/2018 14:07

Tetovë, ndotësit e ajrit zgjohen më herët se inspektorët komunal

Tetovë më 20/09/2018 16:59

Bulevardi “Bllagoja Toska” për këtë dimër s’do të jetë gati, vazhdon të përdoret për parking (FOTO)

Tetovë më 20/09/2018 11:14

Lagjja “Tetovarja”, ndër më të qetat në qytet, por edhe më të fëlliqurat nga kanalizimi (FOTO+VIDEO)

Tetovë më 18/09/2018 12:10

FOTO LAJM: Deponi mbeturinash edhe para shkollës “Kirili dhe Metodi” – Tetovë

Tetovë më 10/09/2018 20:37