Defektet në rrjetin e kanalizimit atmosferik në Çair, nuk dihet nëse do të sanohen gjatë këtij viti

Shkup më 22/03/2018 11:31

Çair, banorët ankohen, Komuna ende nuk intervenon

Shkup më 18/03/2018 11:30

Komuna e Çairit ka fituar grant prej 820.000 eurove nga Banka Botërore për Çarshinë e Vjetër të Shkupit

Çarshia e Shkupit, moti sot
Shkup më 16/03/2018 16:19

Banorët ankohen: Do të na bllokohen kanalizimet, komuna e Çairit premton pastrim e rërës nga rrugët

Shkup më 07/03/2018 8:05

Java e Mësuesit, Komuna e Çairit ndau mirënjohje për mësimdhënësit e dalluar

më 06/03/2018 21:58

Në komunën e Çairit nesër do të dhurohen libra me rastin e Ditës së Mësuesit

Komuna e Çairit
më 05/03/2018 19:36

7 Marsi, nga sot Komuna e Çairit ka nisur Javën e Mësuesit

Shkup më 01/03/2018 15:33

Komuna e Çairit dhe Instituti ZIP nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi

Shkup më 28/02/2018 20:49

Çair, banorët ankohen: do të thejmë kokën, mirëmbani rrugët si duhet!

Shkup më 27/02/2018 8:00

Shilegov: Përmendorja e UÇK-së është punë e Komunës Çair, Qyteti i Shkupit nuk ka të drejtë ligjore në atë procedurë

Shkup më 25/02/2018 11:33