Pa energji elektrike një pjesë e komunës Aerodrom

Shkup më 08/12/2015 10:40

Një pjesë e Shkupit nesër pa ujë

Shkup më 13/10/2015 16:17

Akte patriotike: Do të ngritet flamuri dhe intonohet himni maqedonas nëpër shkolla

Flamuri i Maqedonisë, foto: Mia
Shkup më 07/09/2014 15:45

MPB: Vetëm qentë e rrezikshëm duhet të mbajnë maska

Qyteti i Shkupit nda më shumë para për qentë se sa për Çairin dhe Sarajin
Shkup më 07/08/2014 14:36

Kur politika është në krizë, keqpërdoret religjioni

Kryqi ortodoks në Aerodrom
Shkup më 20/12/2013 23:14

Kryqi në Aerodrom do të ritet nga 30 në 56 metra

Kryqi në Aerodrom do të ritet nga 30 në 56 metra
Shkup më 19/12/2013 10:32

Refuzohet ndërtimi i xhamisë, kryqi ngritet vetëm për dekor

Refuzohet ndërtimi i xhamisë, kryqi ngritët  vetëm për dekor
Shkup më 19/11/2013 12:43

Kryqi 33 metra në Aerodrom së shpejti do ndërtohet

Kryqi 33 metra në Aerodrom së shpejti do ndërtohet
Shkup më 09/11/2013 10:59

Filloi shitja e banesave të rrokaqiejve në Aerodrom

Filloi shitja e banesave të rrokaqiejve në Aerodrom
Shkup më 07/11/2013 8:56