Ivanka Petrovska, ALDA: Me llogari të bllokuara, komunat e Maqedonisë rëndë të arrijnë deri te fondet evropiane

Ivanka Petrovska, ALDA
Shkup më 21/09/2018 13:21

ANALIZË: Shkollat të fundosura në borxhe – komunat kërkojnë rritje të dotacioneve buxhetore për 30%!

Klasë
Shkup më 11/09/2018 0:05

Kryetari i Demir Hisarit është ftuar në bisedë informative, pasi ka kërcënuar se po përgjon

Marjançe Stojanovski
Shkup më 10/09/2018 10:39

Ish-kryetarët e Komunës së Nagoriçit të Vjetër kanë harxhuar miliona për dreka dhe kënaqësi nëpër restorante

Shkup më 21/06/2018 15:15

Komuna e Ilidenit u bë me kontejnerë për seleksionimin e mbeturinave

Shkup më 30/05/2018 22:53

Maqedoni, nënshkruhen marrëveshje me komuna për investim në mjedisin jetësor

Shkup më 21/05/2018 15:45

Kryeministri dhe ministri premtuan 17 milion euro investime në 20 komuna të Maqedonisë

Sugarevski dhe Zaev
Shkup më 22/04/2018 0:01

Kryetarët e komunave pajisen me makina të reja

Ford Mondeo
më 06/04/2018 19:09

Korpusi i Paqes në Maqedoni mban Forumin e parë të kryetarëve të komunave

Shkup më 14/03/2018 16:27

Zaev: Qeveria përkohësisht do ta ndërmarrë menaxhimin e mbeturinave nga komunat

Shkup më 02/03/2018 20:53