BE përgatitet të investojë për super kompjuterin

më 11/01/2018 19:45

Prezantohet korniza inovative e PC-ve që kursen hapësirë

më 11/12/2017 19:03

Çfarë ndodh me fotografitë dhe pamjet, që fshihen nga një kompjuter?

Deleted
më 22/09/2016 16:21

Vjedhjet në shkolla vazhdojnë! Askush nuk jep llogari

Kompjuterët në klasë
Shkup më 20/12/2015 0:01

MPB paralajmëron: Shpeshtohet dukuria e kriminalitetit-kompjuterik

Kriminalitet kompjuterik
Shkup më 20/11/2015 14:19

Zbulime të reja për kompjuterin e lashtë misterioz

Bota më 07/07/2015 20:00

Ja si të instaloni një antivirus efektiv dhe terësisht falas

Ja si të instaloni një antivirus efektiv dhe terësisht falas
më 08/02/2015 17:17

Kompania kompjuterike HP dënohet për dhënie të ryshfetit

Studentët pajisen me kompjuterë
më 12/09/2014 9:16

Hakohen 5 milion e-maile të Gmailit

më 11/09/2014 15:15

Superkompjuteri i Kinës Tianhe-2 kryeson përsëri

Superkompjuteri i Kinës Tianhe-2 kryeson përsëri
më 24/06/2014 16:11