Debat në KSHZ për kërkesat për referendume në ditën e Zgjedhjeve lokale

133859824
Shkup më 22/09/2017 15:03

Betohet anëtarja e re e KSHZ-së, Ermira Asani

Ermira Asani
Shkup më 21/09/2017 15:16

Komisioni për Аntikorrupsion e hedh poshtë ankesën e Bedredin Ibrahimit

Komisioni për Antikorrupsion
më 20/09/2017 13:34

Zgjidhet përfaqësuesi i Lëvizjes BESA në KSHZ, ja kush është

KSHZ
më 20/09/2017 11:30

Me këto numra do të mund t’i votoni partitë në zgjedhjet lokale

Shorti KSHZ
më 19/09/2017 13:09

KSHZ-ja nesër do ta mbajë hedhjen e shortit për renditjen e listave për zgjedhjet lokale

Shorti KSHZ
Shkup më 18/09/2017 15:10

Me short do të caktohet radhitja e listave për zgjedhjet lokale

Shorti KSHZ
më 18/09/2017 9:01

Lojërat politike! Si të dallojmë Aleancën e Selës dhe atë të Memedit e Ostrenit? (FOTO)

Lart koalicioni "Alijansa për Shqiptarët" ku bëjnë pjesë Vese Memedi (RDK) dhe Gëzim Ostreni (UNITETI) dhe poshtë vulat dhe emri i partisë së Ziadin Selës (Aleanca për Shqiptarët)
Shkup më 16/09/2017 22:15

KSHZ sot do të hedhë shortin për lokacionet e tabelave reklamuese dhe billbordet e reklamave politike

KSHZ
Shkup më 16/09/2017 10:40

Në Tetovë pesë kandidatë për kryetarë të komunave dhe tetë lista për këshilltarë

Komuna e Tetovës
më 15/09/2017 17:33