BE dhe OKB mbështesin marrëveshjen e Soçit

Botë më 19/10/2018 16:05

OKB: Një e treta e vajzave në Jemen pa qasje në arsimin bazë

më 11/10/2018 19:28

Trump: Përfaqësuesja e SHBA-ve në OKB do të lëshojë postin në fund të këtij viti

më 09/10/2018 19:33

Jep dorëheqje ambasadorja e SHBA-së në OKB

Nikki Haley
Botë më 09/10/2018 16:43

OKB: Arabia Saudite të bashkëpunojë me Turqinë në rastin Khashoggi

Botë më 09/10/2018 15:48

Reagoi edhe OKB për rezultatin e referendumit në Maqedoni

Shkup më 01/10/2018 21:57

Brnabiq ankohet në OKB se Kosova nuk po respekton marrëveshjet: Duam partner më serioz

Prishtinë më 28/09/2018 12:32

Mbledhja e Këshillit të Sigurisë në OKB, Trump kundër të gjithëve

Botë më 28/09/2018 8:50

Trump, kritika të ashpra ndaj Kinës dhe Iranit

më 27/09/2018 21:28

Trump thotë se nëse regjimi i Asadit përdor armë kimike atëherë SHBA do të përgjigjet

më 25/09/2018 21:01