Trump: Po planifikojmë takimin e radhës me Kim Jong-un

Botë më 10/10/2018 10:03

Kina konfirmon ndalimin e shefit të Interpol-it

më 08/10/2018 10:13

Udhëheqësit pajtohen për samit midis SHBA-ve dhe Koresë Veriore

më 07/10/2018 22:22

Trump: Takimi i dytë me Kimin me gjasë “shumë shpejt”

më 24/09/2018 17:30

K. Veriore pajtohet për mbylljen e zonave të testimeve raketore

Kim Jong-Un
Botë më 19/09/2018 8:42

Putin dëshiron të takohet me liderin e Koresë së Veriut

më 15/08/2018 19:32

Sanksionet, Koreja e Veriut: SHBA-ja të ndalojnë skenarin e vjetër!

më 10/08/2018 15:46

Trump merr letër falenderimi nga Kim për përpjekjet energjike

më 12/07/2018 21:16

SHBA zgjat sanksionet kundër Koresë së Veriut

SHBA më 23/06/2018 12:58

Presidenti kinez lavdëron Kimin pas samitit të mbajtur me Trumpin

Xi Jinping
Botë më 20/06/2018 10:50