Kida paralajmëron këngë të re

më 02/07/2018 18:44

Kë e do Kida? (VIDEO)

më 10/07/2017 17:34

Kida nënshkruan kontratë me ‘Sony Music’ dhe ‘Watib’, ky është dueti me DJ e njohur (Foto)

Kida
më 14/04/2017 14:34

Kida ndryshon pamje

Kida
më 06/09/2015 19:55

Kush më shumë, e kush më pak klikime (VIDEO)

më 25/07/2015 22:16