Ministri i jashtëm serb: “Bota do ta respektojë qëndrimin e Serbisë kundër Ushtrisë së Kosovës”

Shkup më 19/09/2018 22:31

U zbulua pllaka memoriale për ushtarët e rënë të KFOR-it në Kosovë

më 12/06/2018 13:31

Prishtinë, vendoset pllakë memoriale për ushtarët e rënë të KFOR-it

Prishtinë më 31/05/2018 11:48

Zgjatet mandati i ushtarëve gjermanë në Kosovë

Ushtarët e KFOR-it kanë nisur sot një aksion për heqjen e barrikadës në fshatin Rudar të Zveçanit në Kosovë
më 30/05/2018 18:13

Bashkangjitet edhe KFOR-i për gjetjen e dy policëve të zhdukur në Lepenc

Kosovë më 29/04/2018 15:40

Zakharova: KFOR-i dhe EULEX-i “miratuan në heshtje” arrestimin e Gjuriqit

më 04/04/2018 18:40

Kuoçi: Nuk di nëse ideja për këmbim të territoreve është vetëm ide ose spekulim

më 03/03/2018 12:34

KFOR-i mohon se ka informacione për trazira në Kosovë (Video)

Ushtarët e KFOR-it kanë nisur sot një aksion për heqjen e barrikadës në fshatin Rudar të Zveçanit në Kosovë
më 08/01/2018 21:58

Kuoçi: KFOR-i është ushtria e vetme në Kosovë

më 10/12/2017 18:30

Komandanti i KFOR-it vizitë në Shqipëri

më 05/10/2017 16:50