Ligji i gjykatave të mërkurën në Kuvendin e Maqedonisë

Shkup më 05/04/2018 10:15

Ja cilët shqiptarë do të jenë pjesë e këshillit që do të mbikëqyrë realizimin e reformave në gjyqësor

Shkup më 28/03/2018 22:25

Në kohën kur priten reforma, rasti i Almirit e thellon mosbesueshmërinë e qytetarëve ndaj gjyqësorit

Shkup më 18/03/2018 9:30

Karaxhovski “out”, Vangellovski pret ftesë për këshillin për mbikëqyrje të reformave në gjyqësor

Karaxhovski - Zaev - Vangellovski
Shkup më 08/03/2018 14:14

Profesoreshat Arifi dhe Buzharovska do të jenë anëtare në Këshillin për Reforma në Gjyqësor

Besa Arifi - Gordana Buzharovska
Shkup më 07/03/2018 15:53

Maqedoni, nuk bëhen reforma thelbësore në gjyqësor, politika ende prezente

Gjykatë, AKMIS
Shkup më 01/03/2018 20:48

Ekziston rrezik nga reformat pa ndryshime thelbësore në gjyqësor

Shkup më 19/02/2018 15:42

Maqedoni, ka vullnet, por jo edhe masa efektive kundër korrupsionit

Lence Ristovska
Shkup më 08/02/2018 11:35

Maqedoni, gjyqësorin do ta “ringjallin” ata që e “vranë”

Vangellovski - Karaxhovski
më 25/01/2018 12:55

Vangellovski dhe Karaxhovski do ta këshillojnë Zaevin në trupin e ri për reforma në gjyqësor?

Karaxhovski - Zaev - Vangellovski
Shkup më 24/01/2018 16:00