Gjykata vendosi, “Bombat” do të jenë dëshmi kundër ish ministres Elizabeta Kançeska – Milevska

Elizabeta Kançeska Milevska ne gjykate
Shkup më 02/11/2017 16:41

Maqedoni, në mënyrë jo-transparente janë harxhuar 35 milion euro nga arka shtetërore!

Shkup më 21/06/2017 15:29

Maqedoni: 600 milionë euro për tenderë, ja lista e atyre që kanë fituar

Shkup më 23/02/2017 14:32

Kompania që bën analizën e Marrëveshjes së Ohrit tërhiqet nga projekti

TDS Kioski
Shkup më 11/01/2017 15:30

Antikorrupsioni dhe Prokuroria të nisin hetim për firmën tregtare nga Tetova që fitoi tenderin për Marrëveshjen e Ohrit

Lulzim Atuli
Shkup më 07/01/2017 16:30

Pasurimi përmes tenderimit

Euro
Kosovë më 07/04/2015 12:10

LSDM-ja, dyshon se Mijallkov qëndron pas tenderëve milionëshe të Agjencisë për siguri

LSDM-ja, dyshon se Mijallkov qëndron pas tenderëve milionëshe të Agjencisë për siguri
Shkup më 05/02/2014 16:36

VMRO dhe LSDM akuzojnë njëra tjerën për skandale tenderësh

VMRO dhe LSDM akuzojnë njëra tjerën për skandale tenderësh
Shkup më 27/01/2014 16:51

LSDM: Qeveria mbulon tenderët e dyshimta të komunave të VMRO-së dhe BDI-së

LSDM: Qeveria mbulon tenderët e dyshimta të komunave të VMRO-së dhe BDI-së
Shkup më 06/12/2013 16:00

Kontratat pa shpallje publike rëndojnë 22 milion euro

Kontratat pa shpallje publik rëndojnë 22 milion euro
Shkup më 05/11/2013 11:18