Padi penale për të punësuarën në Drejtorinë për mbrojtje dhe shpëtim

Korrupsion, ilustrim
Shkup më 24/03/2018 14:28

Padi penale për drejtorin e RTM-së për keqpërdorim të pozitës zyrtare

Shkup më 25/02/2018 11:14

Drejtori i Agjencisë për Promovim dhe Mbështetje të Turizmit, Donev mund t’i kthejë paratë, siç i kthyen funksionarët e KSHZ-së

Aleksandar Donev
Shkup më 15/12/2017 14:24

Kallëzim penal për ish-kryetarin e komunës së Çeshinovës-Obleshevës Kostadin Liçkov

Konstandin Liçkov
Shkup më 29/11/2017 14:19

VMRO: Qeveria formoi agjencinë “Omerta” për keqpërdorime

Shkup më 19/11/2017 11:51

Ish-drejtoresha ka shpenzuar në mënyrë joligjore në llogari të Qendrës për Punë për çorape,letra të lagura, kozmetikë…

Sllobodanka Aleksovska
Shkup më 13/09/2017 13:34

Të punësuarit në DMSH shkaktuan dëm material në vlerë prej 154.816 denarë

Denarë
Shkup më 17/02/2017 21:02

Komuna Qendër ka harxhuar 1.5 milon euro për udhëtime në Itali!

Andrej Zhernovski, Kryetari i Komunës Qendër
Shkup më 16/08/2013 15:11

Pesë kumanovarë e kanë varfëruar “Ujësjellësin” për 10 milion denarë

Foto ilustrim
Kumanovë më 14/08/2013 13:43

Pasko Kuzmani jep shtëpinë për t’u mbrojtur në liri

Pasko Kuzman, drejtor i Drejtorisë për mbrojtjen e trashëgimisë kulturore
Shkup më 18/07/2013 16:07