Karateisti gostivaras, Berat Jakupi mori pjesë në turneun me renome ndërkombëtare (VIDEO)

Berat Jakupi
më 12/06/2018 13:11

Motivet politike të Serbisë penguan karateistët e Kosovës për Evropian

më 09/05/2018 14:54

Serbia kundër simboleve të Kosovës në evropianin e karatesë

më 08/05/2018 20:12

Karateistët e Kosovës nuk pranojnë garën në Serbi, pa simbole shtetërore

më 04/05/2018 17:45

Karateisti Veseli pritet nga kryetari i Komunës së Aerodromit

Faik Veseli (në mes), Stole Smilkovski dhe Mario Svinarski me kryetarin e Komunës Aerodrom Zllatko Marin
Shkup më 12/02/2018 14:10

Abdurahim Idrizi nënkampion bakllanik

Abdurahim Idrizi
Shkup më 10/12/2017 22:59

Doan Osmani kampion Ballkanik në Karate

Arlind Huseini dhe Doan Osmani
Shkup më 10/12/2017 18:30

Karateistët gati për botërorin në Spanjë

Pamje nga konferenca me media
Shkup më 23/10/2017 17:15

Fillojnë përgatitjet për ngjarjen e madhe sportive humanitare

ICF ngjarje sportive me karakter humanitar
Shkup më 11/10/2017 13:17