Maqedoni, mundësi e re për dorëzimin e kërkesave për privatizimin e tokës ndërtimore në pronë shtetërore

Shkup më 10/07/2018 11:49

Shërbimet e kadastrës janë ulur deri në 90 përqind

Agjencia për Kadastër
Shkup më 29/06/2018 20:49

Tunxhev për regjistrimin dhe zgjedhjet: nuk do të ketë adresa të dyfishta dhe rrugë artificiale

Shkup më 24/05/2018 11:54

Maqedoni, shërbimet e katastrës ulen nga 28 deri në 90 për qind

Agjencia për Kadastër
Shkup më 28/11/2017 22:48

Nuk ka më pagesë për dorëzimin e sërishëm të fletëparaqitjes në Kadastër

Agjencia për Kadastër
Shkup më 01/09/2017 10:15

Prej nesër lirohen një pjesë e shërbimeve të Kadastrës

Agjencia për Kadastër
Shkup më 31/08/2017 10:41

Lirohet çmimi për një pjesë të shërbimeve nga Kadastra

më 25/08/2017 13:15

Konferencë rajonale për kadastër dhe infrastukturë të të dhënave hapsinore

Shkup më 08/06/2017 14:14

Turqia dhe Maqedonia bashkëpunim në fushën e kartografisë

Shkup më 30/03/2017 12:46

Fakultetet nga rajoni do t’i ndërrojë programet mësimore për të dhëna hapësinore

Shkup më 28/03/2017 14:16