Justin do të martohet, por Selena nuk mund të rrinte pa i shkruar një letër të fundit

më 02/08/2018 22:14

Çfarë po ndodh me Justin Bieber? Pas fejesës, vjen papritur edhe dasma

më 13/07/2018 15:42

Janë fejuar Justin Bieber dhe Hailey Baldwin

më 09/07/2018 18:42

Selena u nda nga Justini për këtë arsye

më 10/05/2018 21:59

Incident i pahijshëm dhe kërcënim i radhës nga fansat për Justin Bieber

më 15/04/2018 9:10

Tashmë të pandashëm, Selena dhe Justin kudo bashkë

më 05/01/2018 18:45

Kjo na paska qenë arsyeja e vërtetë pse Selena Gomez u kthye me Justin Bieber

më 04/12/2017 21:58

Nuk fshihen më, më në fund Justin dhe Selena fotografohen në momente intime

më 16/11/2017 21:13

Selena Gomez pajtohet me Justin Bieberin

më 26/10/2017 18:49