“Eco Guerila”: “Jugohrom” gënjen, matjet që prezantuam për ndotjen e ajrit janë të sakta (FOTO)

Fabrika e Jugohromit
Tetovë më 19/07/2018 14:10

ASH: Qeveria diskriminuese, merr masa për mbrojtjen e shëndetit të qytetarëve të Manastirit, inferiore ndaj Pollogut

"Jugohrom"
Tetovë më 05/07/2018 16:04

Reagojnë nënat tetovare: Nuk lejojmë ‘Jugohromi’ t’i helmojë prap fëmijët tanë!

Tetovë më 04/07/2018 13:49

Eco Guerilla: ekspertë të pavarur ndërkombëtar të garantojnë kualitetin e filtrave të “Jugohromit”

Shkup më 02/07/2018 16:23

“Eco Guerilla” thotë se janë kërcënuar, Skenderovski: deklaratat janë marrëzira (VIDEO)

Shkup më 02/07/2018 15:30

Angjushev dhe Zaev: Derisa nuk vendosen filtrat, “Jugohromi” nuk do të fillojë me punë

Fabrika e Jugohromit
Shkup më 02/07/2018 14:46

Fabrika e Jugohromit në rajonin e Tetovës ende larg sistemit të filtrimit

Tetovë më 22/06/2018 11:22

Eco Guerilla kërkon burg për udhëheqësit e Jugohromit

Lëvizja Eco Guerilla
më 11/05/2018 17:57

Angjushev në Tetovë: Pa filtra Jugohromi nuk do të hapet

"Jugohrom"
Tetovë më 07/05/2018 15:50

Jugohromi nuk do të punojë në afatin e paraparë

Tetovë më 22/04/2018 16:41