Jugohrom do të rihapet pas ndërtimit të sistemit të filtrimit (FOTO+VIDEO)

Amiti- Angjushev- Skendervoski
Shkup më 12/10/2017 13:52

Nënshkrim i memorandumit për restartimin e “Jugohrom”-it

Fabrika - Jugohrom
Shkup më 12/10/2017 8:59

Zaev: Memorandumi për mirëkuptim me Jugohromin ofron zgjidhje për të gjitha palët e involvuara

Kryeministri Zoran Zaev
më 11/10/2017 17:16

Është arritur memorandum për mirëkuptim për ristartim të Jugohromit

Qeveria e Republikës së Maqedonisë
më 10/10/2017 20:46

Jugohrom nuk ka bërë asgjë për vendosjen e filtrave ekologjik

"Jugohrom"
më 10/10/2017 16:08

Zv.ministri Makraduli: Fabrika “Jugohrom” mund të ri-fillojë punën në faza

Deputeti i LSDM-së, Jani Makraduli
Shkup më 10/10/2017 13:21

Lëvizja Nëna dhe Fëmija: Qeveria të mos e ri-hapë helmuesin “Jugohrom”, do të protestojmë!

"Jugohrom"
Shkup më 10/10/2017 12:56

“Jugohrom” nesër do të nënshkruajë marrëveshje me Qeverinë, në mars ose prill fillon me punë

Fabrika - Jugohrom
Shkup më 09/10/2017 10:33

Eco Guerilla: Deklarata për Jugohromin, propagandë parazgjedhore

Protesta "Jugohrom" 24.11.2016
Tetovë më 06/10/2017 12:07

Zaev takoi përfaqësuesit e sindikatit të ndotësit Jugohrom, ja çfarë kumton Qeveria për problemin

Tymi i fabrikës Jugohrom
Shkup më 18/06/2017 23:54