Han: Ekonomia turke do të rrezikohet në qoftë se tensionet me BE-në dalin jsshtë kontrollit

Komisioneri i BE-së për Zgjerim, Johannes Hann
më 24/07/2017 20:48

Han: BE do ta financojë ndërtimin e hekurudhës nga Adriatiku përmes Maqedonisë deri në Bullgari

Johanes Han
më 12/07/2017 15:10

Johannes Hahn: “Një miliardë euro për Ballkanin Perëndimor”

Johannes Hahn nëintervistë për Dojçe Vele
më 12/07/2017 12:48

Han: Brukseli dëshiron që vendet e Ballkanit Perëndimor të bëhen anëtare të Bashkimit Evropian

Komisioneri i BE-së për Zgjerim, Johannes Hann
më 12/07/2017 11:12

Han: BE nuk rrin duarkryq lidhur me migrantët

Komisioneri i BE-së për Zgjerim, Johannes Hann
më 10/07/2017 10:54

Mesazhi i komisarit Johanes Han për qeverinë dhe opozitën në Maqedoni

Komisioneri i BE-së për Zgjerim, Johannes Hann
Shkup më 09/07/2017 20:45

Han: Turqia duhet ta respektojë qeverisjen e së drejtës

Komisioneri i BE-së për Zgjerim, Johannes Hann
më 06/07/2017 22:02

Han: Epilog gjyqësor për kthimin e besimit

Komisioneri i BE-së për Zgjerim, Johannes Hann
Shkup më 02/07/2017 15:50

Po krijohet marrëdhënie e re mes Brukselit dhe Shkupit

Flamuri i Maqedonisë dhe i Bashkimit Evropian
Shkup më 02/07/2017 10:18

Han: Qytetarët e Maqedonisë meritojnë gjyqësor të pakorruptuar

Johanes Han
më 27/06/2017 15:34