Mund të mos e kuptoni, por këta pesë zakone ju bllokojnë në rrugën drejt suksesit

njerez toksike
më 19/01/2017 13:09

Uji i mrekullive, ky është rrugëtimi nëpër histori i parfumit

Aroma e parfumit
më 19/01/2017 9:30

Mosha? Nuk ka rëndësi! Ja një listë e njerëzve që arritën gjëra të mëdha

Plak dhe femije
më 18/01/2017 23:30

Për një jetë të gëzueshme, duhet të hiqni dorë nga këto 20 gjëra

lumturi
më 18/01/2017 20:43

Shefi bujar krijon një kompani ëndrrash, ku të gjithë do të donin të punonin

shefi2
më 18/01/2017 18:44

Nga Xhek Rrjepësi te ‘njeriu zog’, disqet fluturuese…9 misteret e pashpjegueshme të historisë

Pyetje
më 18/01/2017 15:36

Jeni të lodhur nga mediat sociale? Atëherë mos lini pa provuar këto pesë gjëra

1 në 10 persona përdor rrjetet sociale me qëllim ngacmimin ose talljen e dikujt
më 17/01/2017 19:15

Makinat arabe të luftës, që frymëzuan Leonardo da Vinçin (VIDEO)

Makinat arabe
më 17/01/2017 18:30

Disa pyetje filozofike që nuk gjejnë dot përgjigje nga njeriu

Pyetje
më 17/01/2017 17:45