Juncker kërkon shtetësi belge për stafin britanik në BE

më 03/05/2018 20:43

Presidenti i Komisionit Evropian Juncker: Evropa po humbet fuqinë në skenën botërore

më 29/04/2018 18:15

Shfuqizimi i unanimitetit në BE- Gjermania pro Juncker

Bota më 25/03/2018 12:09

Juncker: Britania do të pendohet për Brexit-in

Botë më 13/03/2018 20:30

Juncker i bindur se Britania do të pendohet që e braktisi BE-në

më 13/03/2018 17:03

Inkurajime nga BE-ja dhe SHBA-ja, rënie e optimizmit në Greqi

më 04/03/2018 13:34

Junker: BE-ja tenton të shmang përforcim të rolit të SHBA-së dhe të Rusisë në Ballkanin Perëndimor

më 03/03/2018 13:44

Junker refuzoi të përgjigjet nëse është e arsyeshme kërkesa e Greqisë që Maqedonia ta ndërrojë Kushtetutën

Shkup më 03/03/2018 11:30

Junker: Asnjë vend i Ballkanit Perëndimor nuk i plotëson kushtet për hyrje në BE

Presidenti i Komisionit Europian, Jean-Claude Juncker,
Sofje më 02/03/2018 11:35

Juncker: Asnjë vend në Ballkanin Perëndimor nuk është gati për anëtarësim në BE

më 01/03/2018 17:21