Beyonce e Jay Z dhuruan 100 mijë dollarë bursë për një të pastrehë 17-vjeçar

më 07/10/2018 20:30

Barack dhe Michelle Obama mahnitin publikun me prezencën në koncertin e Beyonce dhe Jay-Z

më 02/08/2018 12:09

Beyonce dhe Jay Z për herë të parë turne në Itali

Beyonce dhe Jay Z
më 13/03/2018 11:12

A do ta kishte falur Jay-Z një tradhëti të Beyonce?

më 29/01/2018 13:41

Beyoncé dhe Blue Ivy janë yjet e videos së re të JAY-Z dhe interneti është shokuar nga ajo që ka parë

Bota më 31/12/2017 12:11

Pas 9 viteve martesë, Jay Z e pranon: E kam tradhtuar Beyonce!

Beyonce dhe Jay Z
më 30/11/2017 17:13

Beyonce dhe Jay Z shfaqen për herë të parë në publik me binjakët në duar

më 06/10/2017 21:43

Më në fund, Jay Z tregon kuptimin e emrave të binjakëve

më 26/08/2017 23:00

Albumi i ri i Jay Z qenka si një ditar, një tjetër e vërtetë shokuese për martesën me Beyonce-n

Jay Z dhe Beyonce
më 11/07/2017 19:00