Izraeli në vitin 2018 ka vrarë 37 fëmijë palestinezë

Botë më 12/08/2018 15:01

Forcat izraelite arrestuan 5 peshkatarë palestinezë

Botë më 12/08/2018 14:14

BE: Izraeli dhe Gaza janë “tmerrësisht afër” një konflikti të ri

Botë më 10/08/2018 21:08

Sulmet izraelite në Gaza vrasin tre persona

Gaza
më 09/08/2018 8:58

Të vdekur dhe të plagosur në një sulm raketor të Hamasit kundër Izraelit, Tel-Avivi kundërpëgjigjet

më 09/08/2018 8:46

Izraeli refuzon planin e BE-së për lidhjen e Gazës me Bregun Perëndimor

Botë më 08/08/2018 18:00

Protesta në Izrael për ligjin “shtet kombëtar hebre”

Protesta në Izrael, foto: AA
më 05/08/2018 16:24

Izraeli konfiskon anijen me ndihma humanitare për Rripin e Gazës

Botë më 04/08/2018 11:10

Izraeli hapi një qendër të re hebreje në Kuds

më 02/08/2018 11:52

Izraeli arreston edhe një gazetar palestinez

më 01/08/2018 12:55