Shumë para nga IPA fondet mbesin pa u shfrytëzuar, fajtore administrata

Shumë para nga IPA fondet mbesin pa u shfrytëzuar, fajtorë administrata
Shkup më 30/01/2014 16:37

Me IPADATA mësoni se si shfrytëzohen paratë evropiane në Maqedoni

Me IPADATA mësoni se si shfrytëzohen paratë evropiane në Maqedoni
Shkup më 21/12/2013 15:01

Maqedonia do të humb 8,2 milion euro, para evropiane!

Foto ilustrim
Shkup më 08/12/2013 12:39

Orav, rekomandon shfrytëzimin e fondeve të BE-së për bujqësi

Ambasadori i BE- Aivo Orav
Shkup më 28/11/2013 16:21

30 milion euro nga Komisioni Evropian për Maqedoninë

30 milion euro nga Komisioni Evropian për Maqedoninë
Shkup më 26/11/2013 14:02

Maqedonia në fund të listës së shfrytëzuesve të programeve hulumtuese të BE-së

Maqedonia shumë pak i shfrytëzon mjetet evropiane për hulumtim
më 03/09/2013 12:40

Besimi: Maqedonia vetëm 37 përqind shfrytëzon fondet evropiane

Besimi dhe Ademi
Shkup më 15/08/2013 15:54

Kush manipulon me numrat për shfrytëzimin e parave evropiane?

Maqedoni më 23/07/2013 0:29

Qeveria jep 15 milion euro por duhet aplikuar me projekt për ti marrë

Zëdhënësi i Qeverisë, Aleksandar Gjorgjiev
Shkup më 07/07/2013 16:02