Ivanka Petrovska, ALDA: Me llogari të bllokuara, komunat e Maqedonisë rëndë të arrijnë deri te fondet evropiane

Ivanka Petrovska, ALDA
Shkup më 21/09/2018 13:21

Norvegjia ndihmon Maqedoninë me dy milionë euro

Shkup më 14/09/2018 13:59

Filloi projekti IPA 2: Përmirësimi i infrastrukturës së grumbullimit të ujërave të zeza në qytetin e Shkupit

Shkup më 13/06/2018 15:46

Ekspertët: Fondet IPA të orientohen në përforcimin e kapaciteteve

Shkupi. Foto: Portalb/Fatbardha Curri
Shkup më 27/05/2018 16:30

Kryeministri dhe ministri premtuan 17 milion euro investime në 20 komuna të Maqedonisë

Sugarevski dhe Zaev
Shkup më 22/04/2018 0:01

Shkup, sinergjia mes qeverisë dhe OJQ-ve, kyç për qëndrueshmëri demokratike

Shkup më 15/02/2018 14:06

Fondet IPA, ja si mund të fitohen para për zgjidhjen e problemeve të komunave të Maqedonisë

Deponi Tetove
Shkup më 24/12/2017 22:57

Maqedoni, udhëheqësia joprofesionale shkak për zvogëlimin e fondeve IPA

Shkup më 11/12/2017 13:40

Gjithjsej 600.000 euro në tetë grante për mbështetje të reformave nga Kapitulli 20

Shkup më 15/11/2017 17:49

Osmani: Nuk duhet që të lëshojmë asnjë euro nga mjetet IPA

Shkup më 25/08/2017 22:01