Bie Instagrami! Të fiksuarit pas rrjeteve sociale në “panik”

më 13/07/2018 21:39

Irani do të ndalojë Instagram-in

më 04/07/2018 19:09

“Story” me muzikë në Instagram

më 29/06/2018 18:00

Si përfundim, do t`ju njoftojë Instagram kur dikush i bën screenshot story-t tuaj?

më 22/06/2018 19:47

Instagram do ju mundësojë të postoni video të gjata tashmë

më 21/06/2018 13:03

Adoleshentët po braktisin “Facebook”-un për “YouTube” dhe “Insta”-n e Zuckerbergut

Rrjete sociale
më 01/06/2018 22:00

Për t’u bërë aktor i Hollywoodit, kusht është edhe numri i fansave në Instagram

më 28/05/2018 20:30

Instagram mundëson blerjet online direkt nga rrjeti social

më 04/05/2018 17:54

Ridimensionohet ‘Story’, Instagram zbulon ndryshimet e fundit në aplikacion

më 02/05/2018 18:00

Instagram zbulon risinë e fundit, këtë mund të bëni tashmë

më 26/04/2018 23:25