Me Statutin e ri, VMRO-DPMNE do të mundet t’u marrë postet, atyre që largohen nga partia

VMRO-DPMNE
Shkup më 17/08/2018 11:29

Mickoski: Të rinjtë paguajnë dështimin e qeverisë

Lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski
Shkup më 16/08/2018 22:17

Dy policë do ta mbrojnë Mickoskin, VMRO-ja thotë se është shpërqendrim i situatës reale

Hristijan Mickoski
Shkup më 15/08/2018 10:31

Mickoski: Deri më 10 shtator do të dihet qëndrimi i VMRO-DPMNE-së për referendumin

Hristijan Mickoski
Shkup më 07/08/2018 21:41

Mickoski për ofertën e hyrjes në Qeveri: Jashtë parimeve morale

Hristijan Mickoski
Shkup më 04/08/2018 13:02

Mickoski-Klajn: nevojitet zhvillim i mëtejmë i marrëdhënieve të ndërsjella

Mickoski dhe delegacioni gjerman
Shkup më 02/08/2018 11:34

LSDM: Nëse është për të ardhme prosperitare, Mickoski ta përkrahë referendumin

Shkup më 01/08/2018 18:00

VMRO-DPMNE ka propozuar ndryshime ligjore që t’i shpëtojë nga burgu Gruevskin dhe ish udhëheqësinë e partisë

Mickoski - Gruevski
Shkup më 20/07/2018 13:48

Zaev dhe Mickoski: Për disa çështje jemi marrë vesh, për të tjerat bisedimet vazhdojnë (VIDEO)

Shkup më 19/07/2018 17:00

Zaev: Biseduam për pyetjen e referendumit: “a jeni për anëtarësim në BE dhe NATO duke pranuar Marrëveshjen me Greqinë” (VIDEO)

Shkup më 18/07/2018 22:20