Komuna e Çairit dhe NP Higjiena Komunale me aksion për mbledhjen e mbeturinave të rënda

Shkup më 16/05/2018 14:18

Abdusamed Shabani e mori funksionin drejtor të NP “Higjiena Komunale”

Rakip Doçi dhe Abdusamed Shabani
Shkup më 26/12/2017 15:27

Aksion pastrimi në komunën e Çairit (Foto)

më 26/11/2017 11:27

Shkup, është hedhur 250 tonë kripë në rrugët dhe bulevardet e qytetit

Ilustrim
Shkup më 10/01/2017 11:44

Çairi vazhdon të zhytet në mbeturina (FOTO)

Shkup më 17/11/2016 12:36

Ndërtimet në Serovë të Shkupit, rrezik për banorët, investuesi hesht!

Shkup më 01/08/2016 14:22

Shkup, ish Higjiena Komunale sërish shndërrohet në deponi mbeturinash! (FOTO)

Ish Higjiena Komunale-në Serovë
Shkup më 12/11/2015 13:05

Çairi mbulohet nga papastërtia (FOTO)

Mbeturinat në rrugë
Shkup më 18/07/2014 3:03

Mbeturinat ‘dekorojnë’ Universitetin Shën Kirili dhe Metodi (FOTO)

Mbeturinat
Shkup më 09/01/2014 11:32

Ja kush e sakaton gjuhën shqipe (FOTO)

Përkthimet; kush po e sakaton gjuhën shqipe?
Shkup më 05/12/2013 22:24