Thaçi udhëton për në kryeqytetin kanadez, Otavë

Hashim Thaçi
Kosovë më 19/11/2017 21:22

Thaçi në Halifax: Kosova është bërë eksportuese e sigurisë

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi
Kosovë më 18/11/2017 15:09

Thaçi: Marrëveshja e demarkacionit, profesionalisht e argumentuar

Hashim Thaçi
Kosovë më 13/11/2017 21:31

Thaçi: FSK-ja është e gatshme të kontribuojë për paqen përtej Kosovës

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi
më 13/11/2017 17:37

Presidenti Thaçi dekoron Kryetarin e Kuvendit të Shqipërisë me medaljen “Urdhri i Lirisë”

Ruçi - Thaçi
më 06/11/2017 13:24

Haradinaj dhe Thaçi kërkojnë hetim ndërkombëtar për rastin “Kumanova”

Merren vesh: Thaçi - kryetar, Haradinaj - kryeministër
Shkup më 03/11/2017 13:47

Presidenti Thaçi premton mbështetje institucionale për viktimat e dhunës seksuale

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi
Prishtinë më 03/11/2017 13:03

Thaçi e Haradinaj me vizione të ndryshme rreth Demarkacionit

Hashim Thaçi dhe Ramush Haradinaj
më 03/11/2017 8:48

Demarkacioni përplas Thaçin dhe Haradinajn

Hashim Thaçi dhe Ramush Haradinaj
Kosovë më 02/11/2017 21:42

Presidenti Thaçi dekoroi Tinka Kurtin, Margarita Xhepën dhe Zenepe Lukën me Medalje Presidenciale të Meritave

Presidenti Thaçi dhe femrat e dekoruara me medalje
më 01/11/2017 15:01