“Gratë shqiptare ndjehen të shfrytëzuara vetëm për votë”

Debat me temë “Gruaja në pozita udhëheqëse dhe përfaqësimi i denjë i gruas në shoqëri" në Tetovë
Tetovë më 12/06/2017 22:51

AAG reagon kundër dhunës së ushtuar ndaj grave deputete në parlamentin e Republikës së Maqedonisë.

AAG
më 28/04/2017 12:51

Women 20 Summit, thirrje që të themelohet një fond për gratë

MERKEL
më 25/04/2017 20:11

Në Indi, vetëm 5% e grave… zgjedhin burrin!

grate indiane
më 08/03/2017 18:55

Fatime Fetai: U martova 17 vjeçare, isha nuse me “dimija” në Bogovinë (Video)

Fatime Fetai
më 08/03/2017 18:21

Këto gra kanë ndryshuar botën dhe ju nuk i njihni!

gra
më 08/03/2017 17:38

Makfire Shaqiri, 9 vjet vozitëse autobusi në Transportin Publik të Shkupit

Makfire Shaqiri
Shkup më 08/03/2017 12:22

Më shumë se 40 gra nga Kosova në luftën e Sirisë e Irakut

Ilustrim
më 26/01/2017 17:26

Tre milionë euro kredi për gratë sipërmarrëse në Maqedoni nga BERZH-i

Gratë sipërmarrëse, biznes
Shkup më 25/01/2017 15:25

E dini dallimin mes hixhabit, nikabit dhe burkës?

_69888517_headscarves
më 31/08/2016 18:58