Bejta mbledh kryesinë e degës: Qeveria reformatore, shpresë për gjeneratat e reja

Nevzat Bejta
më 27/05/2017 11:04

Riasfaltohet rruga kryesore e Lagjes “Dutllëk” në Gostivar

Bejta përuron riasfaltimin e rrugës së Dutllëkut (7)
më 26/05/2017 13:39

Një vajzë trevjeçare është lënduar, është rrëzuar nga papafingo

Policia e Maqedonise
Gostivar më 14/05/2017 21:44

Gostivar, digjet shtëpia, 5 vjeçarja me lëndime të rënda dërgohet në Qendrën Urgjente në Shkup

Foto ilustrim
Shkup më 14/05/2017 13:26

Shifra alarmante në Gostivar: Për 1 vit gati 300 divorce

divorc
Gostivar më 14/05/2017 12:56

Gostivar, një fëmijë katërvjeçar shtypet nga një traktor

Policia e Maqedonisë
Gostivar më 30/04/2017 12:09

Gostivar, nxënësi sulmoi arsimtarin

Policia e Maqedonisë
Gostivar më 21/04/2017 12:37

Mungesa e kuadrove për fëmijët me autizëm, përgjigjet Komuna e Gostivarit

femije
më 18/04/2017 16:21

U inaugurua ura e re mbi lumin Vardar si dhe rruga që lidh dy pjesët e qytetit të Gostivarit

park-gostivar
më 13/04/2017 17:15

Fëmijët e çerdheve publike të Gostivarit, kremtuan patronatin dhe ardhjen e stinës së Pranverës 

Fëmijët e çerdheve publike të Gostivarit në festë të dyfishtë, kremtuan patronatin dhe ardhjen e stinës së Pranveres (7)
Gostivar më 21/03/2017 13:51