Sugareski: Shpronësimet e shumta janë pengesë për gazifikimin e Tetovës

Goran Sugareski
Shkup më 14/11/2017 15:49

Sugareski – Orjan: U shqyrtua mundësia për vendosje të linjës ajrore Shkup – Tel-Aviv

Sugareski - Orjan
Shkup më 27/09/2017 15:39

Sugareski: Mbi 20 milionë euro për rrjete e ujësjellësit dhe kanalizimit

Goran Sugareski
Shkup më 25/09/2017 12:19

Sugareski: janë kryer 48% e punëve në autostradën Ohër-Kërçovë, duhet të zgjatet marrëveshja

Goran Sugareski
Shkup më 09/09/2017 18:59

Sugareski: Nuk do të ndërtohen kampe për refugjatë dhe emigrantë

Goran Sugareski
Shkup më 07/09/2017 15:39

Sugareski: Do ta ndërtojmë dhe modernizojmë hekurudhën deri në kufirin me Bullgarinë

Goran Sugareski
më 05/08/2017 13:26

Lëshimet në autostradën Milladinovc – Shtip do të kushtojnë mbi 20 milionë euro shtesë

Goran Sugareski
Shkup më 27/07/2017 17:12

Ministri Sugarevski premton se do ndërtohet autostrada Shkup-Bllacë

Goran Sugarevski, LSDM
Shkup më 23/07/2017 19:00

Sugareski: Dy shkaqe serioze për ngecjen në autostradën Demir Kapi – Smokvicë

Goran Sugareski
më 20/07/2017 17:51