Shfuqizohet vendimi kundër ish-kryetarit të Gjykatës Penale, Vlladimir Pançevski për mobing

Vlladimir Pançevski
Shkup më 29/06/2018 14:55

Pranohet tërësisht aktakuza për ngjarjen e 27 prillit në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë

Dhuna nëKuvend- 27 prill
Shkup më 22/06/2018 13:57

Detaje nga dëshmitë në “Monstra”: natën e kobshme, 3 peshkatarë u panë me një person me pushkë automatike

Shkup më 12/06/2018 16:44

Rasti “Ryshfeti”dhe “Tank”, Zavit dhe Gruevskit brenda javës u kumtohen aktgjykimet

Gruevski - Zaev
Shkup më 20/05/2018 15:46

Shtyhet gjykimi kundër Llatasit në rastin “Lëndina”

Gjykata Themelore - Shkup
Shkup më 16/05/2018 12:55

Shtyhet gjykimi për “Dhuna në Komunën Qendër”, Xholev nuk mund të vendos për përjashtim të gjykatësit

Gjykata Themelore - Shkup
Shkup më 19/04/2018 11:21

Kryetari i Gjykatës Penale në hapjen e ndërtesës së re, Xholev: Bukuria vjen nga brenda

Shkup më 31/03/2018 13:13

Do të hapet ndërtesa e re e Gjykatës Penale, lënda e parë që do të mbahet është “Titanik”

Shkup më 31/03/2018 10:31

SHGM-Xholev: Gjykatësit të përdorin praktikën e Gjykatës Evropiane, kur sjellin vendime për lëndë kundër gazetarëve

Shkup më 06/03/2018 16:26

Lube sot në seancë u përballë me pjesëtarët e “Alfa”-s të cilët e arrestuan

Lube Boshkovski, foto gjatë arrestimit
Shkup më 28/02/2018 10:18