Rreth 200 turq me pasaportë diplomatike morën azil në Gjermani

Turqi - Gjermani
më 19/09/2017 10:24

Interkonjeksioni, Gjermania ndërmjetëson konfliktin Serbi-Kosovë

Gjermania, Berlin
më 14/09/2017 22:15

Gjermania fillon dëbimin e azilkërkuesve

Ilustrim
më 13/09/2017 18:37

Turqi: Shtetasit të mos udhëtojnë në Gjermani

Stamboll, Turqi
më 09/09/2017 23:15

Polonia i kërkon dëmshpërblim Gjermanisë, qeveria Gjermane thot se çështja është mbyllur

Ilustrim
Bota më 09/09/2017 16:34

Dëmshpërblimi i luftës, Polonia i kërkon Gjermanisë 1 trilion dollarë

Ministri i Jashtem gjerman, Sigmar Gabriel (majtas) dhe ai polak, Witold Waszczykowski (djathtas)
më 05/09/2017 11:40

Frankfurt: Asgjësohet me sukses bomba masive

Pamje e bombës masive që është asgjësuar dje në Frankfurt
më 04/09/2017 23:45

Gjermani: Evakuim i dhjetëra mijëra banorëve për shkak të bombave

Frankfurt Gjermani
më 03/09/2017 19:30

Gjermani, protesta kundër dhunës ndaj muslimanëve Rohingya

protesta gjermani
më 03/09/2017 12:36

Zbulues turq kërkojnë azil në Gjermani

Berlin
Berlin më 01/09/2017 17:41