Majk e Ghetto Geasy publikojnë këngën “Paris Milano”

më 26/06/2018 21:41

Geti dhe Flori sjellin këngën “Dashni e raki” (VIDEO)

më 25/05/2018 19:04

Rikthimi i bujshëm, çfarë po planifikojnë Getoari dhe Flori këtë herë?

më 23/03/2018 20:00

‘Modesti e tepruar‘, fotoja që vendosi Getoarin në qendër të kritikave

më 19/12/2017 10:48

Ghetto Geasy publikoi këngën e re “Birthday” (Video)

më 04/11/2017 12:29

Ja si u njohën Marina dhe Getoari!

më 25/09/2017 18:02

Marina Vjollca flet për herë të parë për dasmën e saj

më 16/09/2017 20:46

U martuan Marina dhe Geti (VIDEO-FOTO)

më 10/09/2017 21:13