Grupi i punës për rastin Khashoggi largohet nga konsullata saudite

Arabia Saudite më 16/10/2018 10:01

BE: Për rastin Khashoggi kemi të njëjtin qëndrim me SHBA-të

SHBA më 16/10/2018 9:58

A do të ndikojë zhdukja e gazetarit Khashoggi në lidhjet SHBA-A.Saudite?

më 12/10/2018 20:00

“E vërteta, gënjeshtra dhe pëlqimet”, tema kryesore e edicionit të dytë të Festivalit të gazetarisë hulumtuese në Shkup

Festivali i Filmit Hulumtues
Shkup më 11/10/2018 12:46

Vrasja brutale e gazetares dhe liria e kufizuar e shtypit në Bullgari

Viktoria Marinova
më 09/10/2018 9:32

“Nuk ka prova” se gazetarja bullgare u vra për punën e saj

Victoria Marinova. Foto: TVN Bulgaria-YouTube
Bullgari më 08/10/2018 15:46

Është gjetur e vdekur në breg të lumit gazetarja bullgare, autoritetet: E kanë përdhunuar, rrahur dhe mbytur

Victoria Marinova. Foto: TVN Bulgaria-YouTube
më 07/10/2018 18:53

Maqedoni, u shpall konkurs për çmimin shtetëror “Mito Haxhi Vasilev-Jasmin” për gazetari dhe publicistikë

Shkup më 02/10/2018 11:16

Si e “vrau” Facebook-u gazetarinë cilësore… gazetarë apo tregtarë lajmesh?!

më 26/10/2017 23:15

MIA shënon 19 vjetorin e transmetimit të lajmit të parë

më 30/09/2017 11:27