Vërtetëmatësi: ‘Fusha e Lukovës’ ende nuk ka lëvizur nga faza e vlerësimit

Foto ilustrim - Fusha e Llukovës
Shkup më 04/04/2016 12:37

Shoqatat ekologjike kundër realizimit të projekteve në Parkun Kombëtar të Mavrovës

Mavrovë më 24/08/2015 14:40

Aktivistët: Ndërtimi i hidrocentralit “Fusha e Lukovës” do ta shkatërrojë rajonin e Rekës

Aktivistët në Kampin e Lirisë
Shkup më 10/07/2015 13:25

Instrumentët juridik të Këshillit të Evropës do të vendosin për “Fushën e Lukovës”

Mblidhen 16 mijë nënshkrime kundër projektit “Fusha e Lukovës”
Diber më 09/12/2014 13:17

Afro 100 mijë nënshkrime kundër projektit “Fusha e Lukovës”

Shkup më 09/09/2014 11:45

Dibranët dhurojnë gjak, në solidarizim me Radikën (Foto)

Kafetaria Liburn - Diber
Diber më 26/08/2014 12:50

Ku është Radika? (Ilustrim me foto)

Diber më 23/08/2014 20:13

Në hapësirat e Komunës Dibër u mbajt takim për Radikën

Ura e Kaprollit Diber -Ura e Boshkut
Diber më 21/08/2014 14:24

Kundër ndërtimit të Urës së Boshkut dhe Fushës së Lukovës, grumbullohen 80 mijë nënshkrime

Lugina e Llukovës
Mavrovë më 19/08/2014 14:28

Radika po shndërrohet në shkretëtirë, gypat e gjërë dërgojnë ujin në Mavrovë

Radika pa uji
Dibër më 30/06/2014 14:04