Ushtria e Kosovës, Basha: Kontribut për paqen në Ballkan

më 18/10/2018 22:11

NATO thotë do të ishte mirë që çdo gjë në lidhje me FSK-në të konsultohet me ta dhe të gjitha komunitetet

më 18/10/2018 21:18

Rama uron votimin pro Ushtrisë së Kosovës

Edi Rama
më 18/10/2018 18:10

FSK-ja fitoi medalje në Britani

Ushtarët e FSK-së
Kosovë më 15/10/2018 22:06

FSK-ja e gatshme të fillojë tranzicionin në mandat ushtarak

Prishtinë më 11/10/2018 14:19

Sa do t’i kushtojë Kosovës transformimi i FSK-së në Ushtri?

Kosovë më 08/10/2018 21:29

NATO: Për FSK-në të konsultohen edhe aleatët dhe komunitetet në Kosovë

FSK
Prishtinë më 05/10/2018 21:52

FSK-ja fton serbët t’i bashkohen në procesin e transformimit

më 04/10/2018 20:09

FSK drejt shndërrimit në ushtri, do të ketë 8 mijë ushtarë

Ushtria e Kosovës
më 03/10/2018 20:47

“SHBA konfirmon mbështetjen e fuqishme për FSK-në”

më 28/09/2018 18:20