Plan për zvogëlimin e mbylltësisë institucionale në Maqedoni dhe rajon

Seopfaten-plan-za-dobro-vladeenje-ACTION-SEE
Shkup më 11/08/2017 14:40

Fondacioni Metamorfozis kërkon të angazhojë konsulent për zhvillim organizativ

Fondacioni Metamorfozis
më 24/07/2017 12:42

Filloi punën forumi me sektorin civil të Ballkanit Perëndimor në kuadër të Samitit të Triestes (VIDEO)

Samiti i Triestes 2017
Shkup më 11/07/2017 11:13

ASHMAA ka problem me Prokurorinë dhe ligjin, AKE me transparencën

Foto nga ngjarja
më 28/06/2017 15:12

Maqedonia shteti i vetëm në Ballkan dhe Evropë ku paguhet për informata me karakter publik

Promovimi i projektit “Kush ua lidh duart gazetarëve dhe si të zgjidhen ato – Masa e paraburgimit”
Shkup më 15/06/2017 14:14

Ftesë për prezantim: Kush ua lidh duart gazetarëve dhe si të zgjidhen ato – Masa e paraburgimit

http://portalb.mk/415001-hulumtim-institucionet-ua-lidhin-duart-gazetareve-kur-informojne-per-paraburgimin-video/
Shkup më 13/06/2017 16:40

Hulumtim: Institucionet ua lidhin duart gazetarëve kur informojnë për paraburgimin (VIDEO)

"Kush ua lidh duart gazetareve"
Shkup më 13/06/2017 12:47

Shikoni dëshminë shokuese të gjyshes e cila gjeti…(VIDEO)

Privatësia në epokën digjitale
më 18/05/2017 13:56

Mos lejoni të bëheni mi laboratorik në punë, ja si të denonconi video-mbikëqyrjen e tepruar në punë (VIDEO)

Privatesia ne epoken digjitale
më 17/05/2017 13:41

A dëshironi që i gjithë interneti t’i lexojë porositë tuaja, kujdes si veproni?! (VIDEO)

Privatesia në epokën digjitale
më 16/05/2017 14:07