Metoda e parandalimit të rënies së flokëve përmes kafesë!

më 03/06/2018 11:19

Këshilla për flokë të yndyrshme

Flokë
më 02/06/2018 23:11

E ka fajin modeli juaj i flokëve që dukeni më të vjetëra në moshë!

më 18/05/2018 18:26

Maska ideale e flokëve jetëgjatë, vaj ulliri dhe e verdhë veze

Bota më 17/05/2018 10:19

Harrojini gërshetat si Kim Kardashian, ky do të jetë modeli “in” për këtë verë

më 11/04/2018 20:03

Nëse keni flokë të hollë, ka disa mënyra që t’i bëni të duken sa më voluminozë

më 09/04/2018 19:35

Këshillat që do u ndryshojnë jetën vajzave me flokët e hollë dhe të dobët

më 07/04/2018 12:18

Si mundet që i kanë flokët me aq volum? Shikoni çfarë ndodh në prapaskenat e reklamave të shampove

më 05/04/2018 18:04

Sëmundjet që fshihen pas rënies së flokëve

Ju bien flokët?
më 31/03/2018 16:35

6 ngjyrat e flokëve që duhet t’i bëni patjetër këtë pranverë (FOTO)

më 30/03/2018 14:03