FIFA pezullon anëtarësimin e Sierra Leones

më 06/10/2018 13:49

FIFA: Ronaldo dhe Messi diskredituan futbollin me mospjesëmarrje në ceremoni

më 25/09/2018 20:48

Isco duhet të operohet nga zorra qorre

Francisco Román Alarcón Suárez
më 25/09/2018 16:19

Botërori i vitit 2030, Spanja vendos kandidaturën

më 13/09/2018 10:00

FIFA dënon kreun e futbollit palestinez për nxitje ndaj Messit

më 24/08/2018 19:18

Ryshfete e korrupsion në futboll? Mbajini sekret për 10 vite, FIFA nuk do t’iu ndëshkojë!

më 22/08/2018 19:52

FIFA dënoi Federatën e Futbollit të Serbisë për transparentin çetnik në tribuna

më 01/07/2018 10:44

FIFA planifikon t’i marrë imunitetin diplomatik Maradona-s

Diego Maradona
më 28/06/2018 17:07

FIFA hetim kundër Krstajiçit, Federatës së Serbisë, Xhakës dhe Shaqirit

FIFA
Bota më 24/06/2018 14:02

Botërori 2018, të hënën fillojnë ndeshjet e fundit në grupe

Bota më 24/06/2018 13:59